0
Košarica

 

Sara, voditeljica projekata i majstor marketingašica

100% pozitivna šefica s predivnom osobnošću

 

Naša je Sara diplomu stekla na području građevine, no sebe je pronašla u svijetu malih, ali i vrlo posebnih bočica dragocjenog sadržaja. Niže jedan projekt za drugim, a pozitivne energije i riječi motivacije joj ne nedostaje. Iako u šali dodaje kako bi radije šetala ulicama romantičnog Pariza u potrazi za inspiracijom, naša šefica zna svoje snove realizirati bilo gdje te svako "ne mogu" upornošću mijenja u sigurno "mogu". Naša Sara radi 100 na sat, brine se da Myspirit sigurno korača naprijed, stalno osmišljava nove proizvode te se brine da vam ponudimo uvijek drugačije i kvalitetne parfeme. Uživa razmišljajući i pišući o "mirisnim temama", a nerijetko odgovara i na vaša pitanja, druži se i razgovara na društvenim mrežama… Njezin savršen parfem miriše poput lavande i smilja na nekom Jadranskom otoku. Kako i nebi kada dan počinje zdravim smoothijem i daškom omiljenog parfema za dozu pozitivne energije!

 


 

Zala, dizajnerica

Stvara fotografije koje oduzimaju dah

 

Zala je naša dizajnerica koja se brine da svi parfemi dobiju zaslužen primamljiv izgled, a svaka fotografija uhvati vašu pažnju. "Radite ono što volite i volite ono što radite", kaže mlada mama koja trenira kickbox, a na poslu svu kreativnu energiju usmjerava u jedinstveni izgled naše online trgovine. Zbog njezinih fotografija vam se ponekad učini da možete namirisati sam parfem, a njezine Facebook objave izmamit će vam osmijeh na lice. Zala je pravi primjer osobe koja voli svoj posao te svojom vedrom osobnošću uljepšava naš svijet. Uvijek pokušava biti bolja, a sama sebe opisuje kao nježnu, veselu i skromnu osobu, koja sreću traži uživajući u malim trenucima te svemu lijepome. Njezin omiljeni parfem miriše na osjećaj buđenja ljeti na morskoj obali.

 


 

Blaž, računalni stručnjak i najbolja korisnička podrška

Anti-stres SOS gumb i savršena desna ruka

 

Kada dođe ujutro na posao, odmah se prihvaća raznih analiza i javlja nam aktualne rezultate. Obožava brojeve i grafove, a uz to je i savršena desna ruka ženskom dijelu tima. Moramo priznati da se u svijetu parfema i često ženskih (ops!) stvari snađe odlično! On je naš anti-stres gumb, smiruje napete situacije i dolazi u pomoć s poznatom izrekom "bit će kako bude", iako znamo da našem timu pripada do kraja svojih dana. :D Pažljivo pakira paketiće te ih šalje što je prije moguće, traži nove ideje, uvijek je dostupan za vaša pitanja, marljivo upravlja online trgovinom, blogom i društvenim mrežama. Naš MySpirit SOS gumb koji ne dopušta da nam stvari skliznu iz ruku. Volimo ga!

 


 

Miha, parfumer i top kemičar

Znanstvenik s formulom i mirisom uspjeha

 

Naš kemičar, stručnjak kakvog samo možemo poželjeti, analitičar i vječni šarmer. Onaj koji se svakodnevno brine da smo vodeće poduzeće na području kemijskog i kozmetičkog zakonodavstva, proizvodnje i učenja. Onaj koji vjeruje da se uspjeh sastoji od jedne desetine talenta i devet desetina teškog rada. Parfumer, koji pomno osmišljava naše parfeme te je odgovoran za visoku postojanost mirisa, pravilnu proizvodnju i odgovarajuće skladištenje. Nije ni čudo što mu je omiljeni miris, miris uspjeha - sladak i dugotrajan. Kako bi skupio nove ideje, preseli se u svoj omiljeni kut svijeta - na otok Ilovik. Uz doručak, dan započinje organizacijom dana, potpuno posvećen razvoju novih parfema.

 


 

Katja

 

"Negdje u svojem 'ružičastom' balonu mašte, još kao djevojčica, pronalazila sam neobično zadovoljstvo u pohlepnom listanju modnih časopisa, promatranju blistavih fotografija, umirujućem 'šuškanju' sjajnih stranica pod prstima. Oduvijek sam znala da će kreativnost vladati mojim životom, no tada nisam ni slutila kako."

Naša Katja velika je obožavateljica svijeta mode, parfema I kozmetike, kreira objave za društvene mreže i istražuje svijet Influencera u potrazi za odgovarajućim MySpirit ambasadorima. U slobodno vrijeme neprestano traži inspiraciju za nova vizualna rješenja, ideje za nove proizvode i promociju brenda. Hrvatica koja je drugi dom pronašla u Ljubljani, studentica PR-a i marketinga te prije svega jednostavna, kreativna I marljiva MySpirit pčelica. :D Njezin omiljeni parfem miriše na sandalovinu, vaniliju, božure…

 


  • POVOLJNA
    DOSTAVA
  • BRZA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2019, SCC d.o.o. MySpirit | Sva prava pridržana.