0
Košarica

 

Izjave korisnika MySpirit parfema

 

Urša M.

Za moju kćer sam naručila parfem MINI Ma Ma jer je već velika djevojka i želi mirisati poput mame. Obje smo oduševljene mirisom i ambalažom.

 

Vesna D.

Ponudom kvalitetnih parfema sam vrlo zadovoljna. Narudžba se može lako poslati i isporuka je vrlo brza. Parfemi mirišu jako lijepo. Hvala na sjajnoj ponudi i najnovijim informacijama. Želim vam sve dobro i dalje…

 

Helena M.

Jako sam zadovoljna sa MySpirit parfemima. Volim online stranicu, jednostavnu narudžbu i kvalitetu parfema. Vrlo su profesionalni, prijateljski i volim njihove skoro tjedne i povremene popuste. Bravo za tim MySpirit!

 

Janja L.

Ogrlica je odlična ideja za upotrebu parfema. Moja je bila namijenjena kao poklon i primateljica poklona je izuzetno zadovoljna, pa sam odlučila vašom ogrlicom obradovati još nekoga. Nadam se da ću moći priuštiti tako obradovati i sebe u bliskoj budućnosti. Hvala vam.

 

Anita Š.

Sadržaj je ono što je važno. To sve govori. To je zadovoljstvo. To je to.

 

Tea Š.

Radim u hotelu, a gost me pitao koji sam parfem koristila jer je bio toliko jak i stabilan, da je nakon 8 sati još uvijek mirisao isto kao prije kad sam ga stavila na sebe. Tako da su parfemi više nego izvrsni i žao mi je samo što ih nisam još prije naručila!

 

Barbara D.

Bila sam izuzetno zadovoljna kupnjom kod vas. Ljubaznost osoblja, brza i točna isporuka. Proizvodi su šarmantni i opojnih mirisa.

Imala sam malu “nesreću” jer pumpe nisu radile, ali naravno ne krivim vas. Samo sam htjela upozoriti na to, ali me vrlo ljubazni gospodin uvjeravao da ću za dva dana dobiti novi paket, iako nisam to tražila niti očekivala. Tako se to i dogodilo. Dobila sam nove pumpe i još neke male poklone. Bila sam ugodno iznenađena i naravno također sretna.

Hvala vam!

 

Nuša K.

Parfem MySpirit by Rebeka SUMMER vrlo lijepo miriše (obožavam parfeme sa mirisom ruže i orhideja). Doista ima miris poslije ljeta. Volim da je parfem bez alergena i bez bojila, što me dodatno potiče na kupnju. Vjerujem da će boca uskoro biti prazna ;)


  • POVOLJNA
    DOSTAVA
  • BRZA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2019, SCC d.o.o. MySpirit | Sva prava pridržana.