0
Košarica

 

TESTIRAJTE KOLEKCIJU PARFEMA MYSPIRIT!

Tražite svoj novi omiljeni parfem i ne znate za kojeg bi se odlučili?

Upravo zato smo vam pripremili 3 paketa testera MySpirit parfema uz savjete za korištenje koji će vam pomoći da pronađete onaj pravi! Već za 29,90 KN!

Budući da vjerujemo kako će barem jedan od njih biti ispravan odabir, odlučili smo svakome tko se odluči za kupnju paketa testera, pokloniti bon u 100% iznosu naručenih testera. Bon možete iskoristiti pri idućoj narudžbi te svoj novi omiljeni parfem kupiti još povoljnije.

 

MySpirit testeri - ZA NJU
MySpirit testeri - SVI
MySpirit testeri - ZA NJEGA
 

 

ORIGINAL MySpirit PARFEMI:

 - Napravljeni od najboljih francuskih sastojaka koje koriste svjetski poznati brendovi.

 - Koncentracija mirisa je između 11 i 17% (iznimka je dječji parfem MINI Ma Ma i Prirodni parfem - Citrusi), što ih stavlja u kategoriju pravih parfema koji su vrlo postojani na koži.

 - Plod vlastitog znanja i truda.
Sami proizvodimo parfeme, što znači da imamo kontrolu nad cijelim procesom. Formulacija, odabir sirovina, maceracija, proizvodnja, skladištenje … sve to nam omogućava da pružimo najvišu kvalitetu.

 - Luksuzni sadržaj, cijena "prijateljska" džepu!
Ne plaćate nam ime svjetski poznatog brenda, već samo ono što dobivate - pravi parfem u praktičnoj ambalaži.

 - MySpirit »aluminka«.
Svi naši parfemi dostupni su u laganoj i ne lomljivoj aluminijskoj ambalaži, koja pruže idealne uvjete za pohranjivanje. U aluminijskoj ambalaži parfem je siguran od vanjskih utjecaja poput svjetla, a raspršivač je zapečaćen tako da sprječava isparavanje.

 - Nudimo samo ORIGINAL MYSPIRIT parfeme s vlastitim formulacijama i ne kopijama

 - Za sve koji nas još ne poznajete, pored svakog parfema informativno je napisan i “ tip parfema.”, predstavlja »sličnost« mirisa za lakši odabir

 - Naši parfemi nisu testirani na životinjama.

 - Veliki raspon parfema.
Svake oči imaju svog slikara i isto vrijedi i za naše noseve. U našem raznovrsnom izboru različitih mirisa sigurno ćete pronaći svog pravog.

 


  • POVOLJNA
    DOSTAVA
  • BRZA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2019, SCC d.o.o. MySpirit | Sva prava pridržana.