0
Košarica

Plaćanje, dostava i povrat

 

Načini plaćanja

Imate sljedeće opcije:

        -  Pouzećem

        -  Po predračunu (UNP)

        -  S PayPal-om

        -  Kreditnom ili Maestro karticom

 

Sigurno plaćanje

Nemojte se bojati. MySpirit sigurno plaćanje je tu! Naš je cilj pružiti siguran i ugodan doživljaj online kupnje. Pri narudžbi u online trgovini vaši se podaci prenose tehnologijom SSL (Secure Sockets Layer), najsuvremenijim standardom za osiguravanje sigurnosti online poslovanja. Naša trgovina koristi naprednu i visoku zaštitu GeoTrust TrueBusinessID koja pruža bitne funkcije međusobne provjere autentičnosti i šifriranja podataka za sigurnu transakciju. Ili po domaće – u adresnoj traci preglednika će se pojaviti zeleni okvir i na desnoj strani ćete vidjet ikonu certifikata kada se nalazite u blagajni i dovršite narudžbu.

 

Troškovi dostave

Troškovi isporuke (dostava + pakiranje) podijeljeni su u sljedeće skupine prema ukupnoj vrijednosti kupnje:

 

Ukupna vrijednost kupnje

Troškovi isporuke

Do uključujući 350 KN

30 KN

Iznad 350,00 KN

Besplatno

 

Nema skrivenih troškova za dostavu. Dodatne naknade dostavljaču plaćamo mi.

 

Način i vrijeme isporuke

Naručeni proizvodi će biti isporučeni na vaš dom dostavom GLS.

Rok isporuke je 3 radna dana od plaćanja predračuna ili od narudžbe u slučajo odabranog plaćanja pouzećem. Dodatni dan isporuke (4 radna dana) uzima se prilikom pripreme prilagođenih narudžbi, gdje je potrebna dodatna priprema proizvoda.

 

Vraćanje proizvoda

Proizvod možete vratiti samo ako je neiskorišten, neoštećen, nepromijenjen i u originalnoj ambalaži. Da biste to učinili, morate nas kontaktirati u roku od 14 dana od primitka naručenih proizvoda na našu e-mail adresu info@myspirit.hr. Na taj način, ne morate navesti razloge za takvu odluku. Tada imate 30 dana za vraćanje kupljenih proizvoda. Kada primimo vraćene proizvode i nemamo nikakvih komentara o njima, vratit ćemo vam kupovnu cijenu u roku od najviše 10 radnih dana. Jedini trošak za potrošača u vezi s otkazom narudžbe je izravan trošak vraćanja robe.


  • POVOLJNA
    DOSTAVA
  • BRZA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2019, SCC d.o.o. MySpirit | Sva prava pridržana.