0
Košarica

MYSPIRITFESTO

Vjerujemo u jednostavne & čudesne savjete za ljepotu, u zavodljive ljubavne napitke, uspješne trikove i u kapljice koje govore više od 1000 riječi. Vjerujemo da je osmijeh najljepši dodatak kojeg si možete staviti na lice. Vjerujemo da ako ne uspijete uvijek, pokušajte ponovo i ponovo – ako ne uspijete u prvom ili drugom, nanesite drugi parfem. Ovaj zavodnik će vas odvesti svuda, ali ako ne možeš biti dobar/ra, budi lijep/a! Vjerujemo da je PARFEM najbolje maženje na svijetu.

MySpirit neka bude tvoje maženje s kojim ćete sjati!

-----------------------------------------------------------

MOJ ZAVJET TEBI!

Osim najboljih proizvoda, noviteta, prekrasnih poklona i iznenađenja, obećavam da ćemo si uvijek uzeti vrijeme za vas i slušati vas, da će sadržaj biti svjež i zanimljiv i da ćete sa nama bez sumnje najljepše mirisati!

Kliknite na ikone ispod i pogledajte što vam obećavamo i za čime stojimo 100%:

 

BRZA DOSTAVA

 

BESPLATNA DOSTAVA

 

100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

 

PARFUMARNA, NE PARFUMERIJA

 

PRAVI PARFEMI, NE VODICE!

 

'NE' TESTIRANJU

 

SAVRŠENA BOČICA

 

RIZNICA ZNANJA - ŠKOLA PARFEMA

 

SIGURNO I ZADOVOLJNO

 

 

 

 

BRZA DOSTAVA

Vaš mirisni paket bit će isporučen GLS dostavom u roku od tri radna dana nakon uplate ili nakon narudžbe u slučaju odobranog plaćanja pouzećem. Sve narudžbe primljene do 13 sati bit će poslane istog dana, ali svakako ćemo se potruditi isto i za narudžbe primljene nakon 13 sati.

Za narudžbe s odabranim plaćanjem putem predračuna može se dogoditi da se paket šalje dan kasnije zbog čekanja na bankovni prijenos.

Unaprijed se iskreno ispričavamo ako se zbog izvanrednih događaja dogodi da paket neće biti kod vas u obećanom vremenu. To se može dogoditi zbog: kurir je paket izgubio ili nije u mogućnosti isporučiti zbog gužve, zbog velikog broja narudžbi ponekad se dogodi da ga jednostavno ne možemo obraditi.

Na vrh

 

 

 

BESPLATNA DOSTAVA

Ako naručite proizvode u ukupnoj vrijednosti više od 350,00 KN, troškove isporuke časti MySpirit, a za kupnju od 0 KN do uključujući 350,00 KN, trošak dostave je 30 KN. Nema skrivenih troškova! Nećete platiti nikakve dodatne naknade dostavljaču - mi ćemo pokriti taj trošak.

Na vrh

 

 

 

100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Potpuno smo svjesni osjećaja koji vam preletava: "Mogu li vjerovati kupnji online?".

Stoga, od samog početka, MySpirit zagovara sigurno i transparentno korisničko iskustvo za sve posjetitelje naše online trgovine.

Za sigurnost online poslovanja upotrebljavamo najnovije sigurnosne tehnologije. Obvezujemo se na potpunu zaštitu osobnih podataka naših kupaca i drugih korisnika internet stranice www.myspirit.hr. Detalje možete pročitati u Pravilima o privatnosti.

Nećete s nama obavljati »slijepe kupnje« jer možete testirati sve naše parfeme s testerima:
  - Besplatni tester možete naručiti OVDJE
  - Za testiranje cijele kolekcije parfema MySpirit kliknite OVDJE

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni sa našim proizvodima, ali ako se slučajno dogodi da primljenim proizvodom niste zadovoljni, možete ga vratiti u roku od 30 dana. Detalje i uvjete vraćanja proizvoda možete pročitati OVDJE.

Naš tim je uvijek na raspolaganju za sva pitanja i pomoć na e-mail adresi info@myspirit.hr.

Na vrh

 

 

 

PARFUMARNA, NE PARFUMERIJA

Vjerojatno ste već čuli za parfumeriju, ali definitivno manje za parfumarnu, jer je sve do sada kod nas još niste vidjeli. Ako jeparfumerija prodavaonica parfema, parfumarna je njihova tvornica.

S ponosom predstavljamo parfumarnu MySpirit. I zašto smo najbolji? Jer možemo biti dio svakog koraka u stvaranju parfema:
  - Formulacija (u suradnji s renomiranim francuskim parfumerima)
  - Odabir najboljih ulaznih sirovina (mirisi, eterična ulja, alcohol najviše kvalitete)
  - Maceracija i proizvodni process (parfem ne znači samo miješanje svih sirovina nego je delikatan process maceracije, hlađenja, filtriranja i drugih procesa)
  - Punjenje
  - Etiketiranje
  - Skladištenje na prikladnom mjestu i u aluminijskoj ambalaži (sve ove intervencije stvaraju idealne uvjete za održavanje kvalitete parfema)

Na vrh

 

 

 

PRAVI PARFEMI, NE VODICE

Otišli smo sve do vrha i maksimalno se potrudili – više od 20 godina tradicije u području kozmetike i kemije, vlastito znanje, suradnja sa najboljima na području parfumeristike, kontrola proizvodnje ulaznih materijala, zahtjev za najboljom kvalitetom, testiranja, proizvodnja (dobra proizvodna praksa GMP)… Rezultati? Pravi parfemi MySpirit.

Luksuz u bočici koji je dostupan svima. Samo malo ljudi može se pohvaliti da nose pravi parfem. Koncentracija mirisa u parfemima MySpirit dosegne oko 13% do 17%. Svi izvori koji navode na veće koncentracije (do 50%) obično su obmanjujući. Visoke koncentracije parfema nisu dopuštene prema europskom zakonodavstvu, jer često izazivaju alergijske reakcije na koži i nadraženost sluznice. Jače mirise nalazimo samo u zemljama Orijenta (sjeverne Afrike i jugozapadne Azije).

Na vrh

 

 

 

'NE' TESTIRANJU

Parfemi MySpirit nisu i nikada neće biti testirani na slatkim bićima sa kojima dijelimo ovaj planet. Ovo je naš 100% zavjet, jer obožavamo životinje koje bi trebale uživati u svojoj misiji. To potvrđuju i naši ambasadori Sultan & Johnny.

  Sultan   Johnny

Ako imate sliku svog četveronožnog prijatelja sa proizvodima MySpirit, pošaljite je na info@myspirit.hr.

Na vrh

 

 

 

SAVRŠENA BOČICA

Parfemi su pohranjeni u aluminijskim bočicama švicarske kvalitete.

Bočice se proizvede u skladu sa najnovijim tehničkim standardima, europskim propisima i normama.

Prednosti:
  - One su praktične, jer “skliznu” u svaku torbicu,
  - 'FLY SAFE' - odgovarajuće veličine (15, 30 i 50 ml) za avion,
  - lagane, nelomljive i elegantne u isto vrijeme,
  - to nisu točeni parfemi jer je sprej hermetično zatvoren, čime se održava kvaliteta parfemske mirisne note.

Više o aluminijskim bočicama pročitajte OVDJE.

Na vrh

 

 

 

RIZNICA ZNANJA - ŠKOLA PARFEMA

Znanje o parfumeristiki je vrlo specifično i rijetko tko razumije cijelo područje o parfemima. Ako stvarno želite razumjeti parfem, sastav, pravilnu formulaciju i proizvodnju, nije dovoljna samo teorija nego i praksa. Ovdje u MySpirit-u smo bili educirani tako u Parizu kako i u Grassu - glavnom gradu parfema. Do potankosti razumijemo svaku mirisnu notu, znamo gdje dobiti najkvalitetnije sirovine i naravno sve zajedno ispravno proizvoditi.

U ŠKOLI PARFEMA ćemo ti uvijek pripremati nove sadržaje i zanimljivosti, gdje ćete moći širiti znanje iz područja parfema.

Više informacije potražite OVDJE.

Na vrh

 

 

 

SIGURNO I ZADOVOLJNO

Kako bi mogla biti kupnja pod tim gore nešto drugo nego predivno?! U tvom duhu, naravno! Potpuno po tvome, bez straha, jednostavno, pouzdano, nadahnjujuće, mirisno i kreativno.

Kupnja je vrlo jednostavna: jednostavno odaberete način plaćanja u procesu online kupnje. Imate više mogućnosti: poštar vam donese mirisni paket na vašu adresu i placate ga gotovinom na licu mjesta. A ako u to vrijeme niste doma, tada ćete istovremeno preuzeti i platiti paket u poštanskom uredu uz kartu koju će vam poštar ostaviti u poštanskom sandučiću; također možete izvršiti uplatu putem predračuna ili putem PayPal-a. Sva plaćanja i drugi podaci su sigurni, budući da koristimo visoku sigurnost kako bismo omogućili online sigurnost – Geo Trust i SSL tehnologiju.

 Sigurno online trgovanje

Na vrh

 


  • POVOLJNA
    DOSTAVA
  • BRZA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2019, SCC d.o.o. MySpirit | Sva prava pridržana.